söndag 26 juni 2011

Fantastisk helg!

Fantastisk med sol å värme. Fantastiskt med vänner! En härlig midsommar börjar lida mot sitt slut och gårdagens samt dagen underbara sol gjorde så gott! Man är ju lite smått skadad då man blir så extremt glad och tycker att allt är så fantastiskt pga av lite sol! Tänk att så lite i livet kan göra en så glad och sedan åt andra hållet att ex lite regn kan fucka upp så mycket! 

Midsommar en glädjens helg för många, skräck för andra. Mord, bränder, dödsolyckor, samma visa varje år! Hur kommer det sig att en tradition av festligheter och är en tradition av tragedier? Mycket kanske just beror på att vissa människor har uppenbara problem att hantera ex alkoholen men oxå de som olyckas utan alkoholens påverkan är inte att förglömma! 

Här i Häljeröd 408 vart invånarantalet dock de samma efter helgens bravader, en och annan blåslagen gäst måhända efter div olika sporter, freestyling och det fruktade men ack så fantastiska dödslyftet! Här dödslyftest det friskt ett tag å nä, våran häck kommer aldrig mer att bli sig lik! Men vad gör det?! Mycket kan offras för konsten och om inte annat för skrattet! Lyckad kväll? Ja efter skrattat x flera så tårarna spruta måste jag då ändå säga att jag är extremt nöjd! Tack alla som bidrog med sin närvaro! Visst är det fint med vänner! :)

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar