söndag 4 mars 2012

Tiden springer på...

Våren den närmar sig med stormsteg, tecken finns över allt! Solens varma strålar värmer ditt ansikte, doften av hundskit ligger som ett härligt inslag, efter du trampat i en blaffa för någon som tror "att det som inte syns det finns inte" och lämnat kvar högar med avföring då det var snö å frost... fåglarna kvittrar å skatjävlarna skriker, ungarna ser ut som chokladbollar varje gång du hämtar dem från dagis, lera med grus på. Alla vinterkläder sjunger på sista versen då du de senaste veckorna tvättat jackorna frenetisk, tvättmaskinen tuggar grus.

Men visst är det FANTASTISK!!! Jag älskar våren! Det är ljusare tider, det är härliga tider, återigen har livsglädjen funnit sin rätt! Det är en fantastisk tid och det känns underbart att finnas till... å där ordnade ungar x2 översvämmning i badrummet... wonder.

För övrigt är det mycket att fundera på, mycket att stå i, allt ska hinnas med. Jobb, barn, män, planeringar och utföranden. Just nu är det faktiskt mindre än 4 månader kvar och vet ni vad...? Det är endast 16 veckor kvar till jag har FYRA veckors semester!!! Vet ni när denna här hade semester senast?!?! Jag har jobbat och pluggat, pluggat och jobbat och pluggat och jobbat i över 5 års tid... semester my ass! Ska bli så fantastiskt underbart att jag nästan dör! :D Nedräkningen har börjat! När vi ändå talar på det, är det dags att göra sig i ordning för en 17-02 tjänstens grepp.

Kram på er å njut av solens strålar medan ni har chansen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar